2012 m. balandžio 22 d., sekmadienis


Amžini draugai (Friends for Life)
Sekmadienį 12:55 

JAV. 2008. Drama. Rež.: Michael Spence. Vaidina: Michael Flynn, Jimmy Chunga, Tayva Patch ir kiti.

Ar įmanoma atrasti gyvenimą iš naujo, kai prarandi viską? Likęs našliu advokatas Džimas atranda netekusius mamos vilko jauniklius, kuriems gresia mirtis, jei niekas jais nepasirūpins. Džimas nusprendžia pasiimti juos globon...
http://ziurim.lt/filmas/15953-klausykis-savo-sirdies-listen-to-your-heart

2012 m. balandžio 9 d., pirmadienis


Filmas - Pašok su manimi

Pašok su manimi

Pirmadienis - 17.45

Data: 2012-04-09
Rež.: Randa Heines. Vaid.: Vanessa L. Williams, Kris Kristofferson , Chayne.
Romantiška meilės istorija Lotynų Amerikos šokių ritmu... Emocijos, jausmai, energija, aistros, meilė - viskas tiesiog dega.
Norisi ne tik žavėtis šokiu, bet pačiam įsilieti į šėlstančių šokėjų ratą... Ir nesvarbu, su kuo tu šoki, kur ar ką vilki, šokis sujungia žmones. Ruby - talentinga šokėja, profesionaliai įvaldžiusi Lotynų Amerikos šokių techniką, tačiau užaugusi šeimoje, kuri nuolat keliavo iš vienos vietos į kitą, todėl neturinti jokių kultūrinių šaknų...
Rafaelis - kilęs iš Kubos ir jaučiantis savo priklausymą jos kultūrai. Ruby šoka, nes privalo laimėti, Rafaelis, - nes taip jis išreiškia savo emocijas. Abu jie susitinka Lotynų Amerikos šokių klube, kur pradeda ruoštis Las Vegaso Lotynų Amerikos šokių čempionatui. Du visiškai skirtingų kultūrų atstovai su savitu požiūriu į šokį, į juos supantį pasaulį.
Ar jiems pavyks nugalėti?... Tarp Ruby ir Rafaelio užsimezga draugystė, kuri netrukus perauga į meilę... Ir visa tai pašėlusiame, audringame, jausmų kupiname emocingiausių šokių ritme.

Kung Fu Panda
Pirmadienį 19:10 

JAV. 2008. Animacinė komedija. Rež.: Mark Osborne, John Stevenson. Lietuviškai įgarsino: Vytautas Tulevičius, Ramūnas Cicėnas, Vytautas Rumšas, Rimantė Valiukaitė ir kiti. 

Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis...Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove - jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių - legendinių kovotojų - Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis - paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju... kol dar ne per vėlu.

Kempiniukas Plačiakelnis (The SpongeBob SquarePants Movie)
Pirmadienį 9:35
JAV. 2004. Animacinė komedija. Rež.: Stephen Hillenburg. Balsai: Tom Kenny (SpongeBob), Clancy Brown (Mr. Krabs), Rodger Bumpass (Squidward), Bill Fagerbakke (Patrick Star).

Kempiniuko Plačiakelnio ir vėl laukia neįtikėtini nuotykiai povandeniniame pasaulyje, tačiau jis sugeba išsisukti iš bet kurios situacijos...

2012 m. balandžio 7 d., šeštadienis


Karingoji gražuolė Vendė Vu (Wendy Wu: Homecoming Warrior)
Šeštadienį 11:00 

JAV. 2006. Nuotykių filmas. Rež.: John Laing. Vaidina: Brenda Song, Shin Koyamada, Susan Chuang, Justin Chon, Michael David Cheng ir kiti. 

Amerikos paauglės Vendės Vu gyenimas apsiverčia aukštyn kojom, kuomet pas ją apsilanko budistų vienuolis. Vienuolis tvirtina, kad Vendė yra ypatinga mergaitė. Vendė turi neįtikėtinų galių ir tik ji vienintelė gali užkirsti kelią piktosioms senovės dvasioms, ketinančioms sugriauti pasaulio tvarką.