2012 m. balandžio 9 d., pirmadienis


Filmas - Pašok su manimi

Pašok su manimi

Pirmadienis - 17.45

Data: 2012-04-09
Rež.: Randa Heines. Vaid.: Vanessa L. Williams, Kris Kristofferson , Chayne.
Romantiška meilės istorija Lotynų Amerikos šokių ritmu... Emocijos, jausmai, energija, aistros, meilė - viskas tiesiog dega.
Norisi ne tik žavėtis šokiu, bet pačiam įsilieti į šėlstančių šokėjų ratą... Ir nesvarbu, su kuo tu šoki, kur ar ką vilki, šokis sujungia žmones. Ruby - talentinga šokėja, profesionaliai įvaldžiusi Lotynų Amerikos šokių techniką, tačiau užaugusi šeimoje, kuri nuolat keliavo iš vienos vietos į kitą, todėl neturinti jokių kultūrinių šaknų...
Rafaelis - kilęs iš Kubos ir jaučiantis savo priklausymą jos kultūrai. Ruby šoka, nes privalo laimėti, Rafaelis, - nes taip jis išreiškia savo emocijas. Abu jie susitinka Lotynų Amerikos šokių klube, kur pradeda ruoštis Las Vegaso Lotynų Amerikos šokių čempionatui. Du visiškai skirtingų kultūrų atstovai su savitu požiūriu į šokį, į juos supantį pasaulį.
Ar jiems pavyks nugalėti?... Tarp Ruby ir Rafaelio užsimezga draugystė, kuri netrukus perauga į meilę... Ir visa tai pašėlusiame, audringame, jausmų kupiname emocingiausių šokių ritme.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą