2012 m. kovo 10 d., šeštadienis

1sezono antra serija ziureta snd.

Pasivaikščiojimas debesyse (A Walk in the Clouds)
Šeštadienį 23:10 

JAV, Meksika. 1995. Romantinė drama. Rež.: Alfonso Arau. Vaidina: Keanu Reeves, Aitana Sanchez-Gijon, Anthony Quinn, Giancarlo Giannini, Angelica Aragon ir kiti. 

Viktorija ir Polas (akt. Keanu Reeves) susitinka autobuse. Ką tik iš karo grįžęs vaikinas apgina žavią merginą nuo dviejų įkyruolių. Už tai jį išlaipina. Pasirodo, kad visai netoli Viktorijos namų. Kaip tik ją, eidamas takeliu, ir susitinka Polas. Viktorija prisipažįsta bijanti eiti namo, nes po romano su savo mokytoju ji pastojo, o jos tėvas už tai dabar gali ją net užmušti. Tačiau abu netikėtai susitikę jaunuoliai suranda išeitį. Polas turi apsimesti Viktorijos vyru, kiek su ja pagyventi, o po to neva išsiskirti. Tačiau jų tokius praktiškus planus netikėtai sugriauna meilė...












Žuviukas Nemo (Finding Nemo)
Šeštadienį 19:00 

JAV. 2003. Animacinis filmas. Rež.: Andrew Stanton.

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose atogrąžų vandenyse gyvena žuvų šeima – našliu tapęs tėvas Merlinas ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų. Kad ir kaip saugotų sūnų, Merlinas negali juo rūpintis visą dieną... Vieną negerą dieną mažasis žuviukas pagrobiamas iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlinas, lydimas žuvytės Dori, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškoti savo sūnaus. Vandenyne jų laukia susidūrimai su daugybe pavojų – čia gyvena pikti rykliai, nuodus skleidžiančios medūzos, vėžliai, tačiau optimistė Dori įtikina Merliną, kad galų gale jiems pavyks surasti žuviuką Nemo.






Geri metai (A Good Year)
Šeštadienį 20:50 

JAV. 2006. Komedija. Rež. Ridley Scott. Vaidina: Russell Crowe, Freddie Highmore, Albert Finney, Rafe Spall, Archie Panjabi ir kiti.

Finansų ekspertas Maksas Skineris (akt. Russell Crowe) paveldi dėdės sodybą ir vynuogyną Provanse, kur prabėgo gražiausios jo vaikystės akimirkos. Finansinių sunkumų turintis vyras ruošiasi parduoti paveldėtą turtą. Tačiau atvykus į Prancūziją, Makso planai pasikeičia...















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą