2012 m. kovo 3 d., šeštadienis

Lesė (Lassie)
Šeštadienį 11:00 

JAV. 1994. Nuotykių filmas. Rež.: Daniel Petrie. Vaidina: Tom Guiry, Helen Slater, Jon Tenney, Brittany Boyd. ir kiti. 

Ternerių šeima nusprendžia pradėti naują gyvenimą ir iš didmiesčio persikelia į kaimelį. Staigus aplinkos pokytis šeimai nėra lengvas, ypač paaugliui Metui. Jis jaučiasi labai vienišas. Visų laimei Ternerių šeimoje atsiranda šuo, buvęs benamis kolis. Keturkojis tampa visos šeimos gyvenimo džiaugsmu ir nuolat gelbsti nuo iškylančių bėdų.





psimetėlė grafaitė (The Counterfeit Contessa)
Šeštadienį 14:25 

JAV. 1994. Romantinė komedija. Rež.: Ron Lagomarsino. Vaidina: Tea Leoni, D.W. Moffett, David Beecroft, Karla Tamburrelli, Susan Walters ir kiti. 

Džina dirba pardavėja prabangioje parduotuvėje. Čia apsipirkti ateina tik turtingiausieji ir galingiausieji. Džina pamilsta vieną turtuolį. Deja, jos svajonėms nelemta išsipildyti… Tačiau vieną gražią dieną Džiną pamato gražuolis Sinkleras. Tuo metu ji kaip tik ketina turtuolių dukrelėms pristatyti prabangų kostiumėlį ir maivosi juo apsivilkusi, vaizduodama grafienę. Sinkleras jos vaidybą priima už gryną pinigą ir pakviečia merginą į vakarėlį. Taip Džina įsisuka į melagysčių ir vaidybos sūkurį. Tiesa, vos atvykusią į rūmus ją iškart perpranta Sinklero brolis Dosonas. Tačiau laisvamaniam aristokratui patinka drąsi ir labai graži mergina, todėl jis nusprendžia prisidėti prie jos žaidimo. Juolab, kad jo brolis, kaip paaiškėja, tikras niekšas, trokštantis pasinaudoti grafienės galia ir pinigais.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą